Perscontainers - Truus de Kikker

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Perscontainers

Doordat er steeds meer aanvragen zijn gekomen voor het reinigen van perscontainers op locatie (bij de bedrijven zelf)  de afgelopen jaren, hebben wij ons daarin ook gespecialiseerd.
Het is van groot belang dat er aan de persen onderhoud wordt gepleegd en schoon gehouden moeten worden door het bedrijf zelf. Er is een sticker op het luik geplakt dat na elke lediging de pers unit  geïnspecteerd en schoongemaakt  moet worden.  In  de praktijk is gebleken dat  de bedrijven dat niet of nauwelijks doen, het wordt vergeten of het bedrijf weet niet dat het de verantwoording is van het bedrijf zelf.  Als dat nagelaten wordt kan de rekening hoog oplopen in verband met kapotte leidingen, luiken, en andere verbogen staaldelen. Nog niet te spreken van het ongemak dat dan de perscontainer niet gebruikt kan worden.
Het is ook verstandig om een aantal keren in een jaar de pers een dieptereiniging te geven, in verband met hygiëne en zeker ook tegen de stank die heel erg kan zijn.

De werkzaamheden die wij doen als diepte reiniging.
Een complete inspectie en desgewenst  rapportage naar de klant. Eerst wordt het vuil los gestoken en verwijderd uit het pers gedeelte. Daarna onder hoge waterdruk schoonspuiten van het persgedeelte,  mangat en de draaiende delen. Ook wordt de buitenzijde van de pers afgespoten. Gebruikt water wordt weer opgezogen en afgevoerd. Het zwerfvuil wat uit de pers komt wordt door ons opgeruimd. De complete reiniging van uw pers container is afgerond.
In samenwerking met de klant wordt bekeken wanneer en in welke vorm wij u van dienst kunnen zijn.  

Heeft u interesse gekregen?
Bel ons gerust op en we willen u graag te woord staan om het nader toe te lichten.
Kijk op onze site bij contact gegevens.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu