Bedrijfscontainers - Truus de Kikker

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bedrijfscontainers

In de afgelopen 3 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld als partner voor het schoonmaken van bedrijfscontainers, waarbij de kwaliteit en de service voorop staan.  In het voorwoord is al te lezen voor welke branche organisaties wij deze werkzaamheden verzorgen.

Wij leveren een compleet geheel voor het schoonmaken en schoonhouden van de rolcontainers voor het bedrijfsleven in het algemeen.  Dit gebeurt op advies en in overleg met de wensen van de klant. Als de klant er in toestemt kunnen wij een jaarplanning maken zodat op een kalender al voor het hele jaar ingepland staat wanneer we komen, zodat het bedrijf daar niet meer zelf op hoeft te letten. Wij gaan dan in overleg met de klant eens kijken in welke vorm wij het best kunnen schoonmaken, zodat het goed bij het bedrijf past.  Het is wel gebleken dat  voor elk type bedrijf een andere behoefte bestaat voor de hoeveelheid wasbeurten, die ze willen hebben in een jaar.

Zo blijkt dat bijvoorbeeld in ziekenhuizen de rolcontainers  veel vaker worden gereinigd (wekelijks), dan in sommige andere bedrijven. Ook in de horeca worden de containers regelmatiger schoongemaakt, in verband met de hygiëne.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu